Klimtoren Jungle 7x7

Aantal:

144,30

1 dag 

Excl. BTW

174,60

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Klimtoren Jungle 7x7
>
  • Klimtoren Jungle 7x7
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
7 x 7 x 8
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 a 6 tegelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Transportmaat Transportmaat
1,20 x 2,0 x 1,0
Gewicht Gewicht
140 kg

Omschrijving

De aap is los! De hoge klimtoren aap wacht op klauterende apen die de bananenrace aandurven!
Bij onze klimtoren aap gaat het (zoals de naam al zegt) over klimmen naar de aap. In onze hoge toren zijn hand- en voetgaten gemaakt zodat je met voldoende grip naar boven kunt klauteren. Een spannende wedstrijd volgt!
Deze apenrace is te spelen door ongeveer vier personen tegelijkertijd. Je kunt er zelf voor kiezen of de bananen zo snel mogelijk in de boom moeten hangen of beneden in een mand moeten worden gestopt. Natuurlijk is een estafette ook mogelijk, in combinatie met andere sport en spel luchtkussen of als snelheidsproef op zichzelf!

Wij raden u aan om de attracties op zachte ondergrond te plaatsen, denk hierbij aan gras. Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij u aan om voor een valdempende ondergrond te zorgen denk hierbij aan een Valmat die u bij ons kut huren. Is het een ander soort ondergrond? denk hierbij aan kunstgras, steen of beton.. dan verhuren wij ook zandzakken   van 20 kg om de attractie mogelijk aan te bevestigen, het is ook mogelijk de attractie te bevestigen aan vast straatmeubilair zoals boom, lantaarnpaal, hekwerk etc.  Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, kunt u het beste alvast even de veiligheidsinstructies doornemen. 

Onze opblaasbare attracties worden geleverd standaard geleverd met de juiste aantal blowers, die tijdens gebruik van de attractie constant aan dient te blijven staan. Qua stroombehoefte kunt u het aansluiten op een normale stopcontact á 230v. Heeft u geen Stroomhaspel, geen probleem deze kunt u er bijhuren. Bij vragen kunt u altijd Contact opnemen met ons! We kijken dan graag samen met u naar een passende attractie en verdere mogelijkheden.

Extra Productopties

9,99

1 dag

Excl. BTW

12,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,99

1 dag

Excl. BTW

18,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

4,99

1 dag

Excl. BTW

6,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,99

1 dag

Excl. BTW

18,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,2 x 0,5 x 0,1

Een beoordeling toevoegen