Jungle Pakket XXL

Aantal:

673,55

van 

Excl. BTW

578,51

1 dag 

Excl. BTW

700,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Jungle Pakket XXL discountoverlay
>
  • Jungle Pakket XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
15+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
6x1100watt (230)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Jungle Pakket XXL huren - Samen erop uit in de Jungle? Daarvoor hebben heeft Springkussenverhuur Eindhoven Jungle Pakket XXL. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat het pakket diverse avontuurlijke luchtkussens waarmee uren speelplezier in het oerwoud gegarandeerd zijn. Het pakket bevat een springkussen, speelkussen, stormbaan en de spectaculaire basejump!

De Jungle met dak is 4x3 meter groot en heeft ruimte voor 6 kinderen. Dit luchtkussen zorgt voor veel springplezier en door het dak worden jij en je vriendjes beschermd tegen de zon en lichte regenval.

Naast bovenstaand springkussen, bevat dit pakket ook het Speelkussen Funcity Jungle. Dit luchtkussen is uitdagender dan een normaal springkussen doordat er diverse speel obstakels op te vinden zijn. Daarnaast kan er ook vliegensvlug van de glijbaan gegleden worden.

Voor de echte avonutiers van het oerwoud hebben we ook de hindernisbaan Jungle Track toegevoegd aan dit pakket. Op deze stormbaan van 19 meter kan geklimd, geklauterd en gegleden worden. Wie slingert er als een echte app naar het einde van deze toffe obstakelbaan?

Bovenstaande stormbaan niet stoer genoeg? Dan hebben wij het spectaculaire vrije val kussen, de Base Jump Jungle! Dit avontuurlijke luchtkussen is maar liefst 7 meter hoog, klauter omhoog en jump van 5 meter hoogte naar beneden. Alleen voor de echte stoere avonturiers!

Voor het huren van springkussens, luchtkussens, speelkussens, stormbanen en attracties in Jungle thema ben je bij Springkussenverhuur Eindhoven aan het juiste adres. Vragen of advies op maat? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. 

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

82,65

1 dag

Excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen