Glijbaan Clown XL 8x4m

Aantal:

185,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Glijbaan Clown XL 8x4m
>
  • Glijbaan Clown XL 8x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
8,2m
Breedte
4,6m
Hoogte
6,5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Glijbaan Clown XL 8x4m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar een echt unieke attractie voor jouw feest of evenement in Eindhoven? Zoek niet verder, want bij Springkussenverhuur Eindhoven hebben wij de perfecte oplossing: de Glijbaan Clown XL. Met een afmeting van 8x4 meter is deze glijbaan de grootste van zijn soort en biedt hij urenlang speelplezier voor jong en oud.

Wij leveren de Glijbaan Clown XL op locatie in Eindhoven en kunnen hem zelfs voor je opzetten. De glijbaan wordt geleverd met een elektrische ventilator, waardoor je hem eenvoudig en snel zelf op kunt zetten. Maar als je liever gebruik maakt van onze opzet service of bezorging in Eindhoven, kan dat ook. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in onze huurmand.

Heb je nog vragen over de Glijbaan Clown XL of onze diensten in Eindhoven? Neem gerust contact op met onze medewerkers van Springkussenverhuur Eindhoven, zij helpen je graag verder. Wij zorgen ervoor dat jouw feest of evenement in Eindhoven een onvergetelijke ervaring wordt.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje