Glijbaan Clown 4x6

Aantal:

119,99

1 dag 

Excl. BTW

145,19

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Glijbaan Clown 4x6
>
  • Glijbaan Clown 4x6
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4 x 6 x 8 meter
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8 a 10
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Transportmaat Transportmaat
1 x 0,5 meter
Gewicht Gewicht
107 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
eigen begeleiding maar wel meerderjarige begeleiding
Leeftijd Leeftijd
vanaf 6 jaar

Omschrijving

De clown slide is perfect voor kinderen die houden van glijden! Het is dan ook een superleuk springkussen voor het kinderfeestje van jouw zoon of dochter.

Klim naar boven via het trapje aan de zijkant en glijd naar beneden op de vrolijke clown slide. De clown slide heeft zijn naam te danken aan de blije clown bovenaan de glijbaan.

Wij raden u aan om de attracties op zachte ondergrond te plaatsen, denk hierbij aan gras. Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij u aan om voor een valdempende ondergrond te zorgen denk hierbij aan een Valmat die u bij ons kut huren. Is het een ander soort ondergrond? denk hierbij aan kunstgras, steen of beton.. dan verhuren wij ook zandzakken   van 20 kg om de attractie mogelijk aan te bevestigen, het is ook mogelijk de attractie te bevestigen aan vast straatmeubilair zoals boom, lantaarnpaal, hekwerk etc.  Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, kunt u het beste alvast even de veiligheidsinstructies doornemen. 

Onze opblaasbare attracties worden geleverd standaard geleverd met de juiste aantal blowers, die tijdens gebruik van de attractie constant aan dient te blijven staan. Qua stroombehoefte kunt u het aansluiten op een normale stopcontact á 230v. Heeft u geen Stroomhaspel, geen probleem deze kunt u er bijhuren. Bij vragen kunt u altijd Contact opnemen met ons! We kijken dan graag samen met u naar een passende attractie en verdere mogelijkheden.

Extra Productopties


14,99

1 dag

Excl. BTW

18,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

9,99

1 dag

Excl. BTW

12,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

179,95

Excl. BTW

217,74

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

39,99

Excl. BTW

48,39

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,2 x 0,5 x 0,1
Een beoordeling toevoegen