Frietwagen - Scholen en verenigingen

Aantal:

3,44

1 dag 

Excl. BTW

3,75

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Frietwagen - Scholen en verenigingen
>
  • Frietwagen - Scholen en verenigingen
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
70
Stroombehoefte Stroombehoefte
220 v
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij bakken de friet en snacks voor u.

Omschrijving

Frietwagen scholen en verenigingen - Alle kinderen en leraren op school voorzien van een heerlijk frietje en snack? Huur dan een frietwagen bij Springkussenverhuur Eindhoven, dat is namelijk extra voordelig met het speciale scholen en verenigingen tarief. 

Deze menu's huur je namelijk al vanaf €3,00 per persoon. Met onze  frietkar kies je voor gemak, smakelijkheid én betaalbaarheid. Daarnaast maken wij gebruik van verse friet en kartonnen en houten bakjes en frietvorkjes, dat is nog eens verantwoord genieten. Ook wordt de patat en snacks gebakken in 100% plantaardige frituurolie. 

Hoe werken wij?

Wij komen naar jullie school of clubhuis en zorgen dat op de geplande tijd de eerste friet en snacks gebakken zijn. Alle gasten kunnen genieten van een puntzak verse friet en 1 snack, hierbij is er keuze uit 1 frikandel óf 1 kroket óf 1 kaassoufflé. Daarnaast is er keuze uit de volgende sauzen: mayonaise, curry, ketchup en mosterd.

 

Wij hanteren de volgende prijzen: 

  • 70-99 personen: €3,75 p.p.
  • 100-149 personen: €3,50 p.p.
  • 150-199 personen: €3,25 p.p.
  • 200 of meer personen: €3,00 p.p.

Reiskosten worden berekend op basis van de locatie waar wij de frietjes mogen komen bakken. 

Op het moment dat je onze snackwagen huurt, is dit inclusief personeel wat de heerlijke patat en snacks voor jullie zal bakken. 

Heb je nog vragen over het huren van onze snack wagen? Stel ze gerust, Springkussenverhuur Eindhoven helpt je graag verder.

Een beoordeling toevoegen