Buurtfeestpakket

Aantal:

315,32

van 

Excl. BTW

289,26

1 dag 

Excl. BTW

350,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Buurtfeestpakket discountoverlay
>
  • Buurtfeestpakket
<

Producten in pakket

1x
Partytent 4x8m Partytent 4x8m
3x
Statafel Statafel
1x
Partytafel Partytafel
2x
1x
Koeling Koeling
1x
Patio Heater excl. gasfles Patio Heater excl. gasfles
1x
Feestverlichting LED - 10 meter gekleurd Feestverlichting LED - 10 meter gekleurd
1x
1x
Springkussen 4x3m met dak - Keuze uit Jungle / Feest / Boerderij / Seaworld / Prinses Springkussen 4x3m met dak - Keuze uit Jungle / Feest / Boerderij / Seaworld / Prinses
1x
Funfood - Keuze uit Suikerspin / Popcorn Funfood - Keuze uit Suikerspin / Popcorn

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50
Stroombehoefte Stroombehoefte
1100w

Omschrijving

Buurtfeest pakket - Ben jij dit jaar aan de beurt om het jaarlijkse buurtfeest te organiseren? Huur dan het buurtfeestpakket bij Springkussenverhuur Eindhoven en je hebt alle benodigdheden in huis voor het organiseren van een geslaagd feest.

Met de Partytent 4x8 meter heb je onderdak voor 50 personen, met enkele handige buurmannen is deze tent snel opgebouwd en kan het feest bijna beginnen. Plaats de statafels en bierbanken zodat als het feest begint iedereen gezellig mee kan buurten. Onder het genot van een koel drankje, welke jullie uit de meegeleverde koeling halen, kan er heerlijk bijgepraat worden met alle buren. Naast bovenstaande, verhuren we in dit pakket ook feestverlichting, een elektrische heater en natuurlijk ook een geluidsbox voor het afspelen van de tofste hitjes.

 

Ook aan de kleinste buurtgenoten wordt gedacht. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen uit de buurt zich de hele dag vermaken bevat het pakket ook een Springkussen Mini van 4x3 met dak. Hierbij kunnen jullie kiezen, op basis van beschikbaarheid, uit de mini Jungle, Seaworld, Feest, Prinses of de Boerderij. Na al dat gespring kunnen de kinderen ook nog genieten van een van onze funfood producten. Jullie kunnen namelijk een keuze maken tussen een popcorn- of een suikerspin machine. Hierbij worden standaard 150 porties meegeleverd, dus meer dan genoeg om de hele dag van te genieten. Kiezen jullie voor het huren van de suikerspin machine, dan mogen jullie ook nog kiezen welke kleur suiker wij meeleveren. Jullie kunnen kiezen tussen roze, blauw of oranje.

Het burenpakket uitbreiden met andere feestartikelen? Ook voor de verhuur van alle andere feest benodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Een beoordeling toevoegen