Boksbal automaat huren

Aantal:

150,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Boksbal automaat huren
>
  • Boksbal automaat huren
<

Producteigenschappen

Lengte
115 cm
Breedte
58 cm
Hoogte
225 cm
Stroombehoefte
220V
Zelf ophalen niet mogelijk
Nee

Omschrijving

Boksbal automaat huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Bent u op zoek naar een opwindende attractie voor uw feest of evenement? Dan is deze sensationele Boksbal misschien wel precies wat u zoekt! Deze boksbal is bekend van de kermis en is een van de meest populaire kermisattractie van het land. Met slechts één druk op de knop begint de krachtmeting. Wie van uw vrienden of vriendinnen heeft de meeste kracht en kan de meeste punten scoren? Ontdek het met deze fantastische boksbalautomaat van Springkussenverhuur Eindhoven.

Het enige wat u nodig heeft, is een 220V-stopcontact om deze boksbal aan te sluiten. Let op: deze boksbal kan niet zelf worden opgehaald en er zijn verplichte transportkosten. De boksbal is enkel te gebruiken inclusief geld inworp. 

Met deze Boksbal automaat haalt u een echte attractie in huis voor uw feest of evenement. Kortom, huur deze boksbal en maak uw feest of evenement onvergetelijk!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.