Attracties

Voetbaldarts/puntenschieten
Afmetingen DxBxH
4 x 1,45 x 4,50
Aantal gebruikers
onbeperkt
Leeftijd
vanaf 6 jaar
1 dag
99,95
Excl. BTW
1 dag
120,94
incl. BTW
Klimtoren Jungle 7x7
Afmetingen DxBxH
7 x 7 x 8
Aantal gebruikers
4 a 6 tegelijk
1 dag
144,30
Excl. BTW
1 dag
174,60
incl. BTW
Klimwand  8,5 meter hoog
Afmetingen DxBxH
7 x 7 x 8,5 meter
Aantal gebruikers
2 tegelijk
Leeftijd
vanaf 8 jaar
1 dag
349,99
Excl. BTW
1 dag
423,49
incl. BTW

Attracties te huur bij Springkussenverhuur Nederland

We hebben bij Springkussenverhuur Nederland diverse attracties in het assortiment. De attracties zijn van goede kwaliteit en voor een goede prijs te huur. Je kunt de veiligheid van de kinderen en mensen waarborgen door er begeleiding bij te huren geregeld vanuit Springkussenverhuur Nederland. De attracties worden ook door ons op-en afgebouwd en bezorgd. Springkussenverhuur Nederland bezorgt door heel Nederland en in elke provincie zijn wij werkzaam.

Heb je nog andere producten nodig voor jouw feest of evenement? Neem dan snel een kijkje in de rest van ons assortiment! Wij bieden alles aan voor een evenement. Van partytenten tot een popcornmachine, bij Springkussenverhuur Nederland is alles mogelijk om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken!

Heb je vragen of opmerkingen over één van onze producnten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Nederland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.